Acasă Local Vâlcea Vâlcea: A derapat din cauza poleiului şi a căzut cu maşina în...

Vâlcea: A derapat din cauza poleiului şi a căzut cu maşina în prăpastie

Foto: observatorulph.ro

Un accident grav a avut loc miercuri, în judeţul Vâlcea. O şoferiţă de 27 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care conducea cu viteză un autoturism pe DJ 646B – Frânceşti, a derapat pe carosabilul acoperit de polei, a părăsit partea carosabilă, a rupt o balustradă de pe marginea drumului şi s-a răsturnat într-o prăpastie.

Din fericire, fiind împădurit terenul respectiv, maşina s-a oprit la un moment dat, iar pasagerii şi şoferiţa au scăpat nevătămaţi, doar unul dintre pasageri suferind câteva zgârieturi.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-a fost recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă” – se arată în comunicatul de presă al Poliţiei Vâlcea.

Sursa: Voceavalcii.ro

Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.
Exit mobile version