11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaGrav accident pe Valea Oltului. Trei tiruri au fost implicate în coliziune

Grav accident pe Valea Oltului. Trei tiruri au fost implicate în coliziune

Un grav accident rutier grav a avut loc în această dimineaţă, pe DN 7, Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, trei tiruri intrând în coliziune, iar un autoturism fiind acroşat. Impactul a fost unul extrem de puternic, patru persoane fiind rănite grav. Printre aceştia se numără şi şoferul polonez al unuia dintre tiruri, care a rămas încarcerat în cabină, pompierii de la descarcerări chinuindu-se minute în şir să-l scoată dintre fiare. Celelalte trei victime au fost transportate la spitalele din Brezoi, Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, fiind supuse unor investigaţii amănunţite.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, începând cu ora 11:50, traficul rutier a fost reluat pe un fir, alternativ, pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în apropierea localităţii Brezoi, la kilometrul 207.
Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenţi la faţa locului.
Până la această oră, poliţiştii rutieri ai SPR Vâlcea nu au putut stabili cauza producerii accidentului, ei investigând în continuare la faţa locului.
Coloana oficială a preşedintelui Kalus Iohannis, care a fost blocată în trafic în momentul producerii accidentului, a optat să ajungă la Bucureşti pe ruta Braşov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS