Acasă Eveniment Tânără din Timişoara, cazată la un hotel din Slatina, dată dispărută

Tânără din Timişoara, cazată la un hotel din Slatina, dată dispărută

Tânără din Timişoara, cazată la un hotel din Slatina, dată dispărută
Tânără din Timişoara, cazată la un hotel din Slatina, dată dispărută

O tânără în vârstă de 29 ani, Alexandra Bianca Curuțu, a dispărut din Slatina. Ea este din Timișoara, iar de duminică, 24 martie 2024, nu i-a mai răspuns mamei sale la telefon. Luni, 25 martie 2024, tânăra nu s-a prezentat la lucru, potrivit adevarul.ro

Tânăra Alexandra Bianca Curuțu se afla în delegație în municipiul Slatina. Ea era angajata unui lanț de magazine care are o filială și în reședința județului Olt.

Tânăra ar fi fost văzută duminică-seara de către angajații hotelului. Luni, 25 martie 2024, însă nu s-a prezentat la lucru și nu-i răspunde nici mamei sale la telefon.

„Oamenii legii au fost sesizaţi, luni dimineaţă, prin apel 112, de către o femeie, din municipiul Timișoara, județul Timiș, cu privire la faptul că fiica sa, Alexandra Bianca Curuţu, care se afla cazată la un hotel din muncipiul Slatina, nu-i mai raspunde la telefon din seara zilei de 24 martie a.c.

Semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate 45 de kilograme, ochi căprui, păr lung, drept, de culoare neagră, iar ca semne particulare, tânăra are o aluniță pe obrazul stâng, deasupra colțului gurii.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de tânără, la momentul dispariției.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tinerei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, transmite IPJ Olt.

Citeşte şi: 106 polițiști, avansați în grad la IPJ Gorj

Exit mobile version