Acasă Eveniment Olt: Doi tineri, prinși de poliţişti cu două căruțe cu lemne

Olt: Doi tineri, prinși de poliţişti cu două căruțe cu lemne

Olt: Doi tineri, prinși de poliţişti cu două căruțe cu lemne

Doi tineri, de 18 și 28 de ani, din localitatea olteană Ipotești, sunt cercetați penal după ce au fost prinși de polițiști transportând cu căruțele lemne fără documente de proveniență. Arborii erau tăiați de pe fondul forestier al comunei.

Cei doi au fost depistați, ieri, de polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana, în timp ce transportau material lemnos cu două căruțe pe un drum agricol din comuna Ipotești, fără a deține documente legale de proveniență.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiști, a reieșit faptul că, în aceeași zi, cei doi tineri ar fi tăiat fără drept mai mulți arbori de diferite specii, de pe fondul forestier al comunei Ipotești, pe care i-ar fi sustras cu două atelaje hipo”, potrivit IPJ Olt.

Pentru continuarea cercetărilor, polițiștii au ridicat întreaga cantitate de material lemnos și au lăsat-o în custodia Ocolului Silvic Drăgănești-Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și sustragere de material lemnos.

Citeşte şi: Un primar dintr-o comună duce copiii la școală, după ce șoferul microbuzului a fost prins beat la volan

Exit mobile version