Acasă Eveniment Accident cu două victime în Olt

Accident cu două victime în Olt

Mehedinți: Femeie rănită într-un accident la Rogova
Mehedinți: Femeie rănită într-un accident la Rogova

Două persoane au fost rănite, joi, într-un accident produs pe Drumul Județean 546A, între localitățile Schitu și Șerbănești, din județul Olt.

În eveniment au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din comuna Vâlcele, județul Olt și un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Movileni, județul Olt.

„În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au stabilit faptul că, unul dintre conducătorii auto, respectiv bărbatul de 63 de ani, avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Autoturismul pe care îl conducea avea montate plăcuțele de înmatriculare ale altui autoturism, acesta figurând radiat“, potrivit IPJ Olt.

Două persoane au necesitat îngrijiri medicale

În urma evenimentului rutier, două persoane, pasageri în cele 2 autoturisme, au necesitat îngrijiri medicale. Este vorba de o femeie de 63 de ani, din comuna Vâlcele și un tânăr de 23 de ani, din comuna Movileni. Acestea au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, pe numele bărbatului de 63 de ani, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătamare corporală din culpă, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără pemis de conducere.

Citeşte şi: Guvernul francez face apel la calm după moartea unui adolescent într-un incident cu poliția

Exit mobile version