Acasă Eveniment O femeie din Olt și-a înjunghiat soțul, după ce acesta a bătut-o

O femeie din Olt și-a înjunghiat soțul, după ce acesta a bătut-o

O femeie din Olt și-a înjunghiat soțul, după ce acesta a bătut-o
O femeie din Olt și-a înjunghiat soțul, după ce acesta a bătut-o

Un scandal de proporții a avut într-o familie in Olt, după ce un bărbat şi-a agresat soţia, iar apoi femeia l-a înjunghiat. În urma atacului, amândoi au ajuns la spital, potrivit News.ro.

Poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă seara, cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Curtişoara, ar fi fost înjunghiat de către o femeie, în timp ce se afla la domiciliul său.

Bărbatul ar fi agresat fizic femeia

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că între un bărbat în vârstă de 47 de ani şi o femeie în vârstă de 42 de ani, ambii din comuna Curtişoara, judeţul Olt, ar fi izbucnit un conflict spontan. În urma conflictului, bărbatul ar fi agresat fizic femeia, iar aceasta l-ar fi înjunghiat cu un obiect tăietor – înţepător în zona gâtului. Atât bărbatului, cât şi femeii le-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul medical sosit la faţa locului, ulterior fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a transmis IPJ Olt.

În cauză, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat, iar femeia a fost internată la Centrul de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt. Totodată, a fost întocmit şi un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Exit mobile version