Acasă Eveniment (VIDEO) Şcoală cuprinsă de flăcări într-o comună din judeţul Olt

(VIDEO) Şcoală cuprinsă de flăcări într-o comună din judeţul Olt

Şcoala Gimnazială Nr. 1 din comuna Rusăneşti a luat foc în cursul nopţii trecute, pentru lichidarea incendiului intervenind mai multe echipaje de pompieri timp de aproximativ şapte ore, potrivit ISU Olt.

Pentru stingerea incendiului au intervenit peste 30 de pompieri, militari şi civili, de la Stoeneşti, Caracal, Vişina, Rusăneşti, Giuvărăşti şi Izbiceni.

„Echipaje din cadrul Gărzii Stoeneşti, Detaşamentului Caracal şi Gărzii Vişina, cu sprijinul Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Rusăneşti, Giuvărăşti şi Izbiceni, au intervenit noaptea trecută, în comuna Rusăneşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Şcoala Gimnazială Nr. 1.

La locul evenimentului au acţionat peste 30 de pompieri, militari şi civili, cu cinci autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, o autospecială pentru intervenţie la înălţime, două autospeciale pentru primă intervenţie şi două cisterne cu capacitate de 20.000 de litri”, precizează ISU Olt.

Incendiul ar fi fost cauzat de un scurtcircuit electric produs la centrala termică.

Acoperişul şcolii a ars pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, iar tavanele s-au deteriorat pe o suprafaţă de circa 300 de metri pătraţi.

Exit mobile version