Acasă Eveniment O asistentă la SJU Slatina, infectată cu COVID-19, a murit la spital

O asistentă la SJU Slatina, infectată cu COVID-19, a murit la spital

Un oltean de 34 de ani, întors recent din Marea Britanie, a murit de COVID-19 la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina
Un oltean de 34 de ani, întors recent din Marea Britanie, a murit de COVID-19 la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina

O asistentă în vârstă de 48 de ani de la Secţia Medicină internă a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, confirmată cu COVID-19 şi internată de peste o săptămână, a decedat marţi dimineaţa la spital, a confirmat preşedintele filialei Olt a SANITAS, Roxana Dumitrescu.

Preşedintele SANITAS Olt a adăugat că, de la începutul pandemiei, cinci membre de sindicat confirmate cu COVID-19, asistente şi infirmiere la spitale din judeţ, au decedat.

Este vorba de:

  • infirmieră de la Spitalul Corabia,
  • asistentă de la Caracal,
  • asistentă de la Secţia Chirurgie a SJU Slatina,
  • asistentă de la Spitalul Balş (decedată pe 26 octombrie la Caracal),
  • asistenta de la Medicină Internă de la SJU Slatina (decedată marţi dimineaţa).

Roxana Dumitrescu a mai adăugat că, numai în luna octombrie, au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2 un număr de 72 de angajaţi ai SJU Slatina, membri de sindicat, majoritatea fiind în prezent vindecaţi.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version