Acasă Local Femeie accidentată pe trecerea de pietoni

Femeie accidentată pe trecerea de pietoni

Femeia a fost accidentată pe trecerea de pietoni
Femeia a fost accidentată pe trecerea de pietoni

O femeie de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina, a accidentat un pieton care traversa pe trecerea de pietoni.

Potrivit primelor informaţii oferite de IPJ Olt, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina, nu a acordat prioritate unei femei, de 57 de ani, din localitate, care s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecere de pietoni marcată corespunzător.

Poliţiştii doljeni au mai precizat pentru Gazeta de Sud că în urma evenimentului, a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Cele două femei au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version