Acasă Local Sancţiuni contravenţionale de peste 50.000 de lei într-o zi

Sancţiuni contravenţionale de peste 50.000 de lei într-o zi

Polițiștii olteni au aplicat 160 de sancțiuni contravenționale în ultimele 24 de ore, a căror valoare depășește suma de 52.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru siguranța participanților la traficul rutier.
Astfel, polițiștii au intervenit la 66 de evenimente, dintre care 54 au fost sesizate prin S.N.U.A.U. 112.
În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 160 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 52.805 lei, pentru încălcarea prevederilor legislației în vigoare.
Totodată, au fost reținute 16 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Prinşi conducând fără permis

Polițiștii Biroului Rutier Slatina au fost sesizați, ieri că pe strada Victoriei, din municipiu a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un tânăr, de 21 de ani, din comuna Găneasa, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea virajului la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism parcat.
Tânărul nu posedă permis de conducere, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.
În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au depistat în trafic un tânăr, de 19 ani, din municipiul Caracal, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Exit mobile version