Acasă Eveniment Poştaş din Balş, bătut şi jefuit

Poştaş din Balş, bătut şi jefuit

Poştaş din Balş, bătut şi jefuit
Poştaş din Balş, bătut şi jefuit

Un agent poştal de 55 ani din Balş, a fost victima unui jaf produs în localitate. Poştaşul a fost tâlhărit astăzi, de un grup de indivizi care, după ce l-au bătut crunt, au jefuit maşina ce transporta bani. Bărbatul susţine că atacatorii au luat din maşină suma de 200.000 de lei.
La faţa locului s-a deplasat Ambulanţa Olt pentru a acorda îngrijiri medicale bărbatului agresat. Acesta ar suferi de traumatism toracic.

Potrivit IPJ Olt, în această dimineață, în jurul orei 05.00, au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, o persoană necunoscută, cu fața acoperită, ar fi sustras, prin violenţă, o geantă cu o sumă de bani dintr-o mașină, din orașul Balș, după care ar fi fugit.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, împreună ce cei din cadrul Serviciului de Investiții Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației și identificării celui care a săvârșit fapta.

Agresorurl nu a fost găsit. Zeci de poliţişti încă îl caută.

Revenim cu amănunte!

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version