Acasă Eveniment UPDATE Accident cu şase vehicule implicate, pe DN65. A fost activat Planul...

UPDATE Accident cu şase vehicule implicate, pe DN65. A fost activat Planul Roşu

UPDATE: Conform martorilor aflați la fața locului, accidentul s-ar fi produs din vina unei șoferițe. Este vorba despre femeia gravidă. Aceasta nu ar fi acordat prioritate la ieșirea pe drumul european E 574, dinspre localitatea Priseaca, fiind lovită de un autoturism condus de un bărbat, care circula dinspre Slatina spre Pitești.

O altă șoferiță, care de asemenea circula spre Pitești, având doi copii în mașină, nu a putut evita, la rândul ei impactul, lovind cele două autoturisme. Dinspre Pitești se deplasa un autotren care transporta mai multe autoturisme și care, în încercarea de a evita impactul cu o altă mașină aflată pe sensul său de mers, a intrat pe contrasens, lovind un microbuz. Microbuzul circula tot dinspre Slatina spre Scornicești, bărbatul decedat fiind pasager în acesta, chiar în spatele șoferului.

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, cauza accidentului ar fi nepăstrarea distanţei regulamentare între autovehicule. Însă, deocamdată nu se ştie cine se face vinovat de acest accident.

UPDATE: Traficul în zona accidentului este în continuare blocat total.

Gravida, în stare stabilă

UPDATE: Conform managerului SJU Slatina, Cătălin Rotea, gravida este în stare stabilă, cooperantă, iar sarcina nu i-ar fi pusă în pericol. Pentru gestionarea situației au fost chemați de acasă 15 medici și peste 20 de asistente, fiind declanșat codul alb.

UPDATE: Femeia însărcinată și șoferul microbuzului sunt răniți mai grav. Celelalte 16 persoane au răni mai uşoare. 14 persoane au fost transportate la spital şi 4 au fost asistate la faţa locului. Bărbatul decedat era pasager în microbuz, iar femeia însărcinată era şoferiţa uneia dintre maşinile implicate în impact.

Un mort şi alte 18 victime

UPDATE: Potrivit ISU Olt, 19 persoane sunt implicate în accident. Toate sunt asistate medical. Un bărbat de 49 de ani, din Scornicești, a murit. Restul victimelor rănite sunt doi minori şi 16 adulţi. Printre adulţi se află şi o femeie, gravidă în 7 luni.

Un accident rutier cu şase vehicule implicate a avut loc, pe DN 65, în localitatea olteană Priseaca.

Este vorba despre un microbuz transport persoane, o autoutilitară de transport vehicule, un autotren și trei autoturisme. Din informațiile preliminare, sunt 19 persoane implicate. Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Pentru gestionarea situației acționează 7 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj descarcerare, 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și 9 ambulanțe SAJ.

Revenim cu detalii.

Exit mobile version