Olt: Un şofer şi un bicilist, prinşi băuţi pe drumurile publicePolițiștii olteni au depistat, ieri, pe DJ 546 un bărbat, de 24 de ani, din comuna Brebeni, care conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, conducătorul auto a prezentat o concentrație de 0,95 mg/Litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot ieri, pe raza comunei Iancu Jianu, un biciclist, în vârstă de 34 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa din direcția Iancu Jianu către Balș, a accidentat ușor o femeie, de 54 de ani, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis și fără să se fi asigurat.

După producerea evenimentului, biciclistul a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției.

Pietonul a fost transportat la o unitate spitalicească, fără a rămâne internat.


Polițiștii au testat biciclistul cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,26mg/Litru alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 22 mai 2019

Top