12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltUPDATE (Video) Motociclist craiovean, rănit foarte grav la Găneasa

UPDATE (Video) Motociclist craiovean, rănit foarte grav la Găneasa

Update 16:30 : Victima va fi preluată de elicopterul SMURD de la UPU Slatina și transportată la București.


Update: Potrivit martorilor de la locul accidentului, motociclistul craiovean era însoțit în trafic și de alți motocicliști și ar fi urmat să aibă o întâlnire la Pădurea Saru.


Update: Din primele verificări, polțiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Craiova, in timp ce se deplasa cu o motocicleta pe DN 65/E 574, din direcția Slatina către Craiova, pe fondul neadaptarii vitezei într-o curba periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu postamentul din beton al indicatorului ce semnalizează intrarea în localitatea Găneasa.

Motociclistul a fost preluat de ambulanță, intrând în stop cardio-respirator.



Un grav accident rutier a avut loc pe E574, la intrare în comuna Găneasa. Un motociclist de 25 ani, din Craiova, a intrat într-un panou de semnalizare și a fost rănit extrem de grav. Acesta a fost preluat în comă de o ambulanță SMURD.

„Bărbatul a fost găsit în afara carosabilului, inconștient, politraumatizat prin accident rutier. Pacientul a fost asistat la fața locului de echipajele medicale și transportat la UPU Slatina, în stare de inconștiență”, au declarat reprezentanții ISU Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS