12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: O femeie acuză un şofer că a lovit-o cu maşina, iar acesta a fugit de la locul accidentului

Olt: O femeie acuză un şofer că a lovit-o cu maşina, iar acesta a fugit de la locul accidentului

Ieri, o femeie, de 58 de ani, din comuna Valea Mare, s-a prezentat Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, declarând că a fost victima unui accident de circulaţie.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii rutieri, a fost identificat un bărbat, de 56 de ani, din municipiul Slatina, care, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oltului, ar fi efectuat manevra de mers înapoi şi nu s-ar asigurat corespunzător, acroşând cu partea din spate a autoturismului femeia, care se afla pe carosabil în calitate de pieton. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea polițiștilor.

Fiind testaţi cu aparatul alcootest, în cazul conducătorului auto rezultatul a fost negativ, iar în cazul pietonului a rezultat o concentrație de 0,66 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS