17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Doi bărbaţi, prinşi la volan cu o alcoolemie foarte mare 

Olt: Doi bărbaţi, prinşi la volan cu o alcoolemie foarte mare 

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost prezenți pe arterele din municipiu, pentru siguranța participanților la traficul rutier.

Astfel, ieri noapte, aceștia au depistat în trafic un bărbat, de 51, din municipiul Slatina, conducând un autoturism, pe strada Zambilelor, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație 0,94 mg/l, alcool pur în aerul expirat

La câteva ore, pe strada Arinului, polițiștii au depistat un alt conducător auto, care, în urma testării cu aparatul alcooltest, a prezentat o concentrație de 0,86 mg/l, alcool pur în aerul expirat În cele două cazuri, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot ieri, 16 aprilie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești au depistat în trafic, pe raza comunei Bârza, un minor, de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără să deţină permis de conducere şi cu plăcuţele de înregistrare false.

Au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînregistrat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS