8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltDupă un scandal în Drăgănești-Olt, un tânăr a fost reținut pentru tentativă de omor

După un scandal în Drăgănești-Olt, un tânăr a fost reținut pentru tentativă de omor

Un bărbat în vârstă de 35 ani a fost reținut, aseară, în urma unui pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Constantin Cosmin Enache a fost implicat într-un scandal petrecut cu o seară înainte. Acesta a avut un conflict spontan cu alți doi bărbați alături de care consuma băuturi alcoolice într-un bar din localitate. La un moment dat spiritele s-au încins, iar bărbatul de 35 ani a ieșit din bar, întorcându-se la scurt timp cu un cuțit și încercând să-l rănească pe unul dintre bărbați în zona gâtului, acesta s-a apărat, însă nu a putut scăpa și de o altă tăietură. Victima a ajuns la spital.
„În seara zilei de 15 aprilie, pe fondul consumului de alcool a apărut un conflict spontan între Floricel Ţăndărică, de 51 de ani, Săvulescu Iulian, de 60 de ani, şi Constantin Cosmin Enache, în barul cunoscut sub denumirea „Pişta”, din sat Comani, oraş Drăgăneşti Olt. Enache a părăsit localul şi a revenit în scurt timp cu un cuţit cu care a intenţionat să îi secţioneze gâtul persoanei vătămate Săvulescu Iulian, însă nu a reuşit deoarece acesta s-a ferit, după care cu acelaşi cuţit a înjunghiat-o pe persoana vătămată Ţăndărică Floricel în zona paraombilicală dreapta, în timp ce se aflau în faţa acelui bar, provocându-i leziuni traumatice care i-au pus în primejdie viaţa“, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.
Ţăndărică Floricel a prezentat o leziune traumatică care i-a pus în primejdie viaţa şi care a necesitat pentru vindecare, un număr de 35-40 zile de îngrijiri medicale.
Agresorul va fi propus, astăzi, spre arestare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS