11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt(VIDEO) Olt: Incendiu de la un reșou lăsat nesupravegheat, în clădirea în care se consumă energie electrică fără plată

(VIDEO) Olt: Incendiu de la un reșou lăsat nesupravegheat, în clădirea în care se consumă energie electrică fără plată

Un alt incendiu a izbucnit în „ghetoul“ din zona cunoscută drept Șerpărie, din Slatina, de la un reșou improvizat, lăsat nesupravegheat.
Nimeni nu a fost rănit, însă în camera în care a fost lăsat în priză reșoul, și care este o încăpere dintr-o clădire care până în urmă cu trei ani avea destinația de palat al copiilor, a ars totul.
„Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere și un echipaj pentru descarcerare au intervenit în municipiul Slatina, strada Drăgănești, la clădirea în care a funcționat palatul Copiilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cameră de locuit. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la materialele combustibile din încăpere. Pompierii au localizat și lichidat incendiul înainte ca acesta să se extindă și la camerele învecinate. Au ars materialele textile și mobilierul dintr-o cameră de locuit. Cauza probabilă a incendiului a fost un reșou lăsat sub tensiune, nesupravegheat“, a transmis ISU Olt.
În acest imobil sunt relativ dese evenimentele de acest fel, în condițiile în care cei care locuiesc aici o fac abuziv, au comentat, cu precedentele ocazii, reprezentanții Primăriei Slatina. Deși oamenii s-au instalat fără să întrebe pe cineva în aceste camere (există în schimb, într-o altă parte a clădirii, și foști chiriași care își doresc o formă legală de chirie, așa cum au avut cu ani în urmă, dar care nu au mai căzut la o înțelegere cu primăria), factura de energie electrică este plătită de municipalitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS