12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt(Video) Cultură de cannabis, descoperită de poliţişti într-o locuinţă din Caracal

(Video) Cultură de cannabis, descoperită de poliţişti într-o locuinţă din Caracal

UPDATE ora 18.00: Pe numele celor 2 persoane reținute a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Olt.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T.din Olt au efectuat, ieri dimineață, o percheziție la locuința unui bărbat din Caracal, bănuit de trafic și consum de droguri.

În urma percheziţiei, a fost descoperită și indisponibilizată o plantație de cannabis indoor ce cuprindea 29 de ghivece cu rădăcini și o instalație completă pentru însămânțarea și creșterea plantelor.

Au mai fost indisponibilizate cinci pungi cu material vegetal recoltat, de peste 1,5 kilograme, o plantă de cannabis lăsată la uscat, 3 grindere, 2 cântare electronice, un pistol semiautomat, 600 de lei și două telefoane mobile.

În urma cercetărilor a reieşit faptul că, în perioada 2018 – până în prezent, bărbatul ar fi comercializat aproape două kilograme de droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către diverse persoane din municipiul Caracal.

Nouă persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale. Două persoane au fost reţinute.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS