6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltRevelion în stradă în trei localități din Olt. Care sunt invitații  

Revelion în stradă în trei localități din Olt. Care sunt invitații  

La Slatina, Caracal și Movileni cetățenii respecivelor localități și invitații lor sunt așteptați să petreacă Revelionul în centru.
 
La Slatina programul pregătit de primărie va începe pe scena amplasată pe Esplanadă la ora 22,30, fiind invitați: în deschidere – Nicoleta Oancea și band-ul său, Elena Ionescu – ex Mandinga, iar aproape de miezul nopții – „Iris“ cu Nelu Dumitrescu, focul de artificii de la miezul nopții încheind  petrecerea.
Un program ceva mai lung a pregătit Primăria Caracal, spectacolul din acest municipiu începând cu programul unui DJ profesionist și continuând cu: DODDY, Boier Bibescu, Trupa „Buna Seara, Prieteni“ a lui Cristi Minculescu, fostul solict al trupei Iris.
Și în comuna Movileni, renumită în județ drept localitatea cu cei mai mulți asistați social, se organizează, pentru a șaptea oară, evenimentul „Revelion la țară“, în zona pieței din comună, unde vor fi amplasate tuciuri și se vor prepara jumări și alte bunătăți,primăria pregătind și cozonaci pentru petrecăreți, a declarat primarul comunei, Sorin Toma. Va cânta, și anul trecut, taraful din Morunglav.
La Corabia, deși nu va fi niciun spectacol, cetățenii sunt așteptați să ciocnească un pahar de vin spumant cu primarul și viceprimarul localității, în Piața Independenței.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS