(Video) Șeful Casei de Pensii Olt, acuzat că animalele lui de pază i-ar fi omorât vecinului șapte animale

Autori


Un cetățean din Curtișoara, județul Olt, a apărut vineri-dimineață în fața prefecturii Olt, cu un mesaj scris pe un carton, „Greva Foamei“, amenințând că-și dă foc dacă nu este luat în seamă.

Cetățeanul se numește Marian Isăilă și spune că a apelat la poliție pentru problema pe care o are, însă nu a fost ajutat. Marian Isăilă spune că vecinul său, directorul Casei Județene de Pensii Olt, Iulian Smarandache, nu și-ar ține câinii de pază pe proprietate, aceștia omorându-i șapte animale. Mai mult, vecinul său nu ar accepta niciun fel de dialog, iar din partea poliției nu ar fi primit, deocamdată, niciun răspuns, așa că a considerat că singura soluție este să intre în grevă și să atragă atenția asupra problemei sale.

„Am turmă de oi. Are împrejmuit, dar are găuri, ține poarta deschisă… Am depus plângere la poliție, nu s-a luat niciun fel de măsură. În vară am avut niște găini albe de carne, le-au mâncat şi pe ălea. Am tăcut din gură, am zis că n-are rost să… La o săptămână de zile mi-au omorât o capră și o oaie, le-au mâncat. În momentul când m-am dus la ei, au lăsat capra și oaia și s-au repezit la mine, jos, norocul meu că am avut o bluză legată la mijloc și am desfăcut-o pe aia și m-am apărat, că mă sfâșiau și pe mine“, a povestit bărbatul, pe care la scurt timp jandarmii, sosiți în fața Prefecturii Olt, l-au anunțat că va fi primit în audiență.

Bărbatul a stat de vorbă cu subprefectul județului, Radu Ioniță, şi a primit sfatul să aștepte răspunsul de la organele competente.


„Ținând cont de faptul că există o sesizare depusă la organele competente, persoanei respective i s-a recomandat să aștepte răspunsul instituției abilitate, fiind rugată să revină în audiență în cursul săptămânii viitoare“, a transmis Prefectura Olt, prin intermediul unui comunicat.

Proprietarul animalelor a depus la postul de poliție din comună o plângere în urmă cu două săptămâni, reprezentanții IPJ Olt confirmând acest fapt și precizând că respectiva plângere este în lucru.

Iulian Smarandache, vecinul reclamantului, nu a putut fi contactat pentru a răspunde acuzațiilor care i se aduc.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 26 mai 2019

Actualitate

» Schimb de replici savuros între Claudiu Manda şi o pensionară în faţa unei secţii de votare. “Obraznicule!” Vezi ce-i spusese Manda
» Mama primarului PSD al Constanței, prinsă cu 5 buletine de vot în secția de votare. A fost dusă la poliție (surse)
» Dolj: Nereguli la o secţie de votare din Cârna
» Dolj: PNL anunţă că va face plângere împotriva viceprimarului PSD din comuna Carpen
» Primarul din Rast, amendat pentru tulburarea liniştii publice
» Gorj: Doi cetățeni, amendați pentru că au apelat nejustificat la 112 și au sesizat fapte nereale
» Dolj: USR anunţă că îi face plângere penală primarului din Botoşeşti-Paia
» Localnic din Băileşti: “Am votat ca să scăpăm de hoţie”
» Dolj: 127 de cereri pentru urna mobilă anulate la Gighera
» Ora 17.20: Pragul de prezenţă de 30% pentru referendum a fost depăşit. 36,3% prezenţa la europarlamentare
» Dolj: PNL acuză mai multe nereguli la secţiile de votare
» Gorj: Primarul din Plopșoru, reclamat la BEJ
» Dolj: PNL a depus plângere penală împotriva unui consilier local PSD din Segarcea
» Craiova: Cozi la câteva secţii de votare din cartierul Craioviţa Nouă
» Craiova: Multe voturi pe listele suplimentare la secţia de la Liceul “Bibescu””
» Președintele USR, Dan Barna: Am votat pentru competență și onestitate în Europa. Veniți la vot
» Klaus Iohannis: ”Haideți la vot!”
» Diaspora votează (GALERIE FOTO + informaţii)
» PNL acuză încălcări ale legislației în Olt
» Mobilizare masivă a românilor din Diaspora, la fel ca la prezidențialele din 2014: mii de oameni s-au așezat la cozi în toată lumea cu mult înaintea deschiderii urnelor
» Primele acuzaţii de nereguli în Dolj, la Botoşeşti-Paia: delegatul Alianţei USR PLUS denunţă cereri nejustificate pentru urna mobilă
» Prezenţa la vot: 7,34% în Dolj
» Coadă la votare în Radovan

Top