Olt: Tineri prinși cu materiale pirotehnice, parfumuri și țigări de contrabandă în valoare de aproape 13.500 de leiÎn după-amiaza acestei zile, pe raza comunei Găneasa, polițiștii au depistat doi tineri, de 19 si 36 de ani, in timp ce încercau sa comercializeze obiecte care aveau continut pirotehnic.

În urma controlului autoturismului acestora, polițiștii biroului arme au găsit 12.493 de obiecte pirotehnice, cântarind aproximativ 80 de kg, 5.080 de tigarete de diferite mărci, ale căror pachete nu aveau aplicat timbru fiscal și 34 de recipiente de parfum, pentru care nu dețineau documente de proveniență, susceptibile a fi contrafăcute.

Valoarea totală a bunurilor ridicate in vederea continuarii cercetarilor este de aproximativ 13.500 lei.


În cauză, politistii continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “operațiuni cu articole pirotehnice, fără drep”, “contrabandă ” precum și “punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”.


Comenteaza acum

Alte stiri

22 februarie 2019

Dolj: 20 de şoferi au rămas fără pemis în câteva ore

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au desfăşurat joi, 21 februarie, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate pietonilor și autovehiculelor. În urma abaterilor ...
21 februarie 2019

Scandal în curtea unui bloc din Târgu Jiu

Poliţiştii gorjeni au intervenit joi dimineaţă într-un cartier din Târgu Jiu unde a avut loc un scandal între membri unei familii. Este vorba de o tânără de 25 de ani, care, în timp ce se afla în fața unui bloc,

Sumarul ediției de sâmbătă, 23 februarie 2019

Top