15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Case mistuite de flăcări, la Ipoteşti şi Drăgăneşti

Olt: Case mistuite de flăcări, la Ipoteşti şi Drăgăneşti

Pompierii de la Detașamentul Slatin şi un echipaj SMURD au fost solicitați să intervină, noaptea trecută, în localitatea Ipotești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum la acoperișul casei și la bunurile din trei camere de locuit. Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat aproximativ două ore. În urma incendiului au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați, aproximativ 40 de metri pătrați de tavan, mobilier, material textil și electrocasnice. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este folosirea focului deschis în spații închise.

De asemenea, pompierii Detașamentului Caracal și Gărzii Stoenești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, au intervenit în orașul Drăgănești Olt, strada Nicolae Titulescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o altă locuință. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul casei, la tavanele locuinței și la bunurile dintr-o cameră de locuit. Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat aproximativ trei ore. Au ars acoperișul casei pe circa 80 de metri pătrați, 35 de metri pătrați de tavan, mobilier și materiale textile. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un coș de fum deteriorat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS