27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltPatru drumuri în continuare închise circulației în Olt. Alimentarea cu energie electrică a fost reluată

Patru drumuri în continuare închise circulației în Olt. Alimentarea cu energie electrică a fost reluată

În județul Olt se circulă în condiții de iarnă pe majoritatea drumurilor, patru tronsoane de drum județean rămânând încă închise, conform raportării ISU Olt de miercuri, 28 feruarie, ora 9,00.

Astfel, la ora 9.00, erau închise DJ 544 A Vârtopu – Vădastra, DJ 604 Bucinișu – Obârșia, DJ 546 Potcoava – Perieți și DJ 546 E Teslui – Oporelu – Miești.
Alimentarea cu energie electrică s-a reluat, în schimb, în toate localitățile. Noaptea de marți/miercuri, 27/28 februarie 2018, a fost ceva mai liniștită și pentru salvatori, care nu au mai fost puși în situația să recupereze de pe drumurile înzăpezite persoane care nu au mai putut înainta. Din fericire, s-a ajuns la timp și la cazurile medicale.
Adăpostul temporar pentru persoanele fără adăpost de la Slatina este, pe de altă parte, din ce în ce mai solicitat, în noaptea precedentă fiind cazate 12 persoane (adăpostul are o capacitate de 10 persoane), dintre care patru femei. Acestora, la sosirea în centru, li s-a făcut triajul epidemiologic, li s-a măsurat tensiunea arterială, oferindu-li-se și un ceai cald și o gustare. Adăpostul temporar, în care se permite accesul doar în intervalul 21,00 – 7,00, va rămâne deschis doar pe perioada codurilor meteo de temperaturi scăzute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS