15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: O mașină a ars ca o torță pe o stradă din Caracal, iar șoferul este de negăsit

Olt: O mașină a ars ca o torță pe o stradă din Caracal, iar șoferul este de negăsit

Un incendiu produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric la un conductor deteriorat, a mistuit un autovehicul pe strada Târgul Nou din Caracal. Evenimentul s-a produs duminică-dimineața, 4 februarie. La fața locului au intervenit  pompierii Detașamentului Caracal din cadrul ISU Olt, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. „În momentul sosirii echipajelor, autoturismul ardea în proporție de 90%, cu flacără și degajări mari de fum. Pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite, iar în urma incendiului nu au fost înregistrate victime“, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenent Alin Băsășteanu.

La fața locului nu a fost găsit însă șoferul, ci un martor care a declarat că a văzut pur și simplu arzând mașina. Autovehiculul a lovit înainte de izbucnirea incendiului un stâlp de electricitate.

„Se fac cercetări, la acest moment nu putem oferi prea multe date“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisar Iulian Nicolae. Mai multe echipe încearcă să dea de urma celui care se afla la volan în momentul impactului cu stâlpul de electricitate, urmând să fie vizionate inclusiv anumite înregistrări de pe camerele video din zonă, spun surse neoficiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS