Acasă Local Olt A doua echipă de scafandri a ISU Olt a devenit operabilă

A doua echipă de scafandri a ISU Olt a devenit operabilă

Cei trei scafandri pe care se baza ISU Olt au primit, de puțin timp, întăriri, alți trei pompieri militari fiind școlarizați la Centrul de Scafandri din al Ministerului Apărării Naționale din Constanța. Marius Mitrache, Ionuț-Tiberius Călin și Gabriel Pică au primit brevetele de scafandri autonomi, astfel că intervențiile în mediul acvatic vor putea fi asigurate permanent cu forte ale ISU Olt. Membrii echipei cu vechime din cadrul Inspectoratului vor putea să-și planifice, astfel, concediile și zilele libere, „veteranii“ având un an foarte greu din acest punct de vedere.
Cât despre noii scafandri, „au parcurs o pregătire extrem de riguroasă, atât din punct de vedere teoretic, dar mai ales din punct de vedere practic, pentru a putea interveni în mediul acvatic și a face față eventualelor pericole care pot apărea pe timpul intervențiilor“ , a transmis ISU Olt, prin intermediul unui comunicat.

Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.
Exit mobile version