13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Doi bărbați și un minor, în arest pentru furturi din locuințe și societăți

Olt: Doi bărbați și un minor, în arest pentru furturi din locuințe și societăți

Un minor de 14 ani și doi bărbați, de 24 și 33 de ani, din comuna Dobrosloveni, satul Reșca, au fost reținuți, joi, 16 noiembrie, după ce polițiștii din Caracal i-au depistat pe aceștia transportând mai multe bunuri furate în noaptea precedentă din incinta unei societăți din județul Olt.
În timpul cercetărilor, polițiștii au aflat că cei trei au săvârșit, în perioada 21 octombrie – 6 noiembrie 2016, și alte furturi, cei trei intrând prin efracție în locuințele cetățenilor sau în incinta diverselor societăți de pe raza municipiului Caracal, dar și în localități din Dolj.
În momentul în care au fost prinși, bărbații transportau, cu un autoturism, mai multe bunuri (generator, bormasini, etc), despre care există suspiciunea că provin din comiterea unor infractiuni de furt, a transmis IPJ Olt.
„Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că aceste bunuri ar fi fost sustrase, în noaptea de 15/16 noiembrie, din incinta unei societăți comerciale, din satul Puturi, județul Dolj.
De asemenea, aceștia sunt bănuiți că, în perioada 21.10 – 06.11. 2017, pe timp de noapte, prin efracție, ar fi pătruns în domiciliile mai multor persoane și în societăți comerciale, din municipiul Caracal și județul Dolj, de unde ar fi sustras acumulatori auto, componente auto, combustibil, unelte agricole și alte bunuri. Prejudiciul, în valoare de  aproximativ 35.000 lei, a fost recuperat în proporție de 70%.“, spun polițiștii IPJ Olt într-un comunicat de presă.
Suspecții reținuți vor fi prezentați, astăzi, în fața judecătorului cu propunere de arrest preventiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS