12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Jandarmi înaintați în grad, la termen

Olt: Jandarmi înaintați în grad, la termen

Festivitatea de înaintare în grad a 22 de cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a avut loc astăzi la sediul instituţiei.
Șapte ofițeri și 15 subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului 2017, au fost înaintați în gradul următor, la termen.
Activitatea prilejuită de acest eveniment, a debutat cu citirea Extrasului din Ordinul Ministrului Afacerilor Interne de înaintare în gradul următor a ofițerilor jandarmi, precum și a Ordinului inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt de înaintare în gradul următor a subofițerilor jandarmi.
În prezența colegilor, militarilor avansați li s-au înmânat noile grade de către, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, domnul colonel DREJOI Tudor-Dorel, care i-a felicitat și le-a urat succes în activitate.

Au fost înaintați la gradul de colonel – 1 ofițer, la gradul de maior – 4 ofițeri, la gradul de căpitan – 1 ofițer, la gradul de locotenent – 1 ofițer, la gradul de plutonier adjutant șef – 1 subofițer, la gradul de plutonier major – 9 subofițeri și la gradul de plutonier – 5 subofițeri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS