11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltUn tren de persoane a rămas în câmp mai bine de o oră în zona Radomireşti, judeţul Olt

Un tren de persoane a rămas în câmp mai bine de o oră în zona Radomireşti, judeţul Olt

CFR Călători a anunţat că, astăzi, în jurul orei 08 dimineaţa, trenul InterRegio 1696 Timișoara – București a frânat automat în zona Radomireşti, judeţul Olt, din cauza unei probleme apărute în circulaţie. Cei aproximativ 300 pasageri au fost în siguranță şi şi-au continuat călătoria cu acelaşi tren. Garnitura şi-a reluat traseul, după aproximativ  o oră de staţionare şi după realizarea mai multor manevre a locomotivelor în zonă. La acest moment sunt cercetate cauzele care au condus la incident.

Deputatul PMP Eugen Tomac a semnalat, într-un comentariu pe Facebook,  faptul ca peste 100 de persoane care călătoreau cu trenul Interregio de noapte de la Timişoara la Bucureşti au rămas izolaţi în câmp, în judeţul Olt, întrucât trenul a rămas fără locomotivă.

„Azi dimineaţă, în jurul orei 8.00, peste 100 de oameni care călătoreau de la Timişoara spre Bucureşti cu trenul Interregio de noapte, s-au trezit izolaţi în câmp. Înainte de Radomireşti, în judeţul Olt, trenul a rămas fără locomotivă. Aceasta s-a desprins de garnitură şi a gonit mai departe. A durat o oră ca locomotiva să se întoarcă, iar călătorilor li s-a spus că s-a rupt bulonul (un şurub de mari dimensiuni care leagă locomotiva de vagoane sau vagoanele între ele),” scrie Tomac pe Facebook.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS