14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: A dat foc la casă, după care s-a spânzurat

Olt: A dat foc la casă, după care s-a spânzurat

O intervenție dificilă a pompierilor a avut loc luni-seară,  la Brastavățu, județul Olt, unde o casă și două anexe au ars din cauza focului pus de proprietar.

Două autospeciale de stingere cu apă și spumă ale pompierilor Gărzii Vișina au fost folosite luni-seară, într-o intervenție dificilă în curtea unui bărbat din Brastavățu. În ajutorul pompierilor au venit și pompierii voluntari de la Brastavățu, focul cuprinzând o casă dintr-o gospodărie mare, o bucătărie și o baie, dar și o altă anexă în care au ars lemne de foc și alte materiale. Focul a fost pus de proprietarul locuinței, un bărbat de 38 ani, care după ce a comis fapta s-a spânzurat de un pom din curtea casei.
Surse de la fața locului, neconfirmate oficial, spun că la baza comportamentului bărbatului ar fi stat faptul că soția acestuia ar fi decis să părăsească domiciliul. Cert este că bărbatul de 38 ani a fost găsit decedat de echipajele venite în ajutor. Bărbatul avea doi copii minori, iar casa o primise de la bunici, spune un funcționar în primărie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS