15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Brancardierul de la Morga din Slatina şi alţi şase traficanţi de droguri, arestaţi pentru 30 de zile

Olt: Brancardierul de la Morga din Slatina şi alţi şase traficanţi de droguri, arestaţi pentru 30 de zile

Cei şapte membri ai reţelei de trafic de droguri din Slatina,  care fuseseră reţinuţi noaptea trecută pentru 24 de ore au primit astăzi mandate de arestare pentru 30 de zile, după ce au fost audiaţi separat. Decizia a fost luată de Tribunalul Olt. Printre cei arestaţi se numără şi liderul grupării, brancardierul de la Morga din Slatina,. Cei şapte reţinuţi sunt Marius-Ionuţ Iordache, zis “Atomenu”, liderul grupării, o persoană certată cu legea, recidivistă, Ana Lilea, partenera acestuia, Marius-Ionuţ Manda, Claudiu-Silviu Manda, Petrişor-Rareş Denghel, Cezar-Bogdan Jumate şi Ilie-Leonard Lale, zis “Doc” sau “Leo”, brancardierul de la Morga Slatina.

Şase percheziţii domiciliare au fost efectuate marţi dimineaţă de procurorii DIICOT Olt, împreună cu poliţiştii şi jandarmii, la Slatina, pentru destructurarea reţelei de trafic de droguri de mare risc. 53 de persoane au fost aduse pentru audieri la sediul SCCO Olt. Grupul de traficanţi a fost constituit în cursul anului 2016 de Marius-Ionuţ Iordache, zis “Atomenu”, ajutat de o femeie, tot din municipiu. Ulterior, alte 13 persoane s-au alăturat grupării, acestea ocupându-se de vânzarea substanţelor psihoactive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS