Acasă Local Olt Pompierii au început căutările unui bărbat dispărut în apele râului Olt

Pompierii au început căutările unui bărbat dispărut în apele râului Olt


Un apel la 112 a venit luni, 5 iunie 2017, puțin după orele 14,00, din Slătioara, din zona barajului de pe râul Olt, a anunţat că un bărbat care s-a oprit să facă baie a dispărut în  apele râului.

Bărbatul, care are aproximativ 40 de ani și este din localitatea Perieți, județul Olt, se întorcea dintr-o vizită pe care o făcuse alături de soție și de cumnat la Mânăstirea Brâncoveni, tot în județul Olt. În zona barajului Slătioara bărbatul și-a anunțat însoțitorii că vrea să facă baie, s-a oprit și s-a avântat în apele râului. Soția și cumnatul s-au alertat când nu l-au mai văzut pe bărbat și au chemat ajutoare.
„Soției bărbatului i s-a făcut rău și a fost transportată de bărbatul care o însoțea la spital. La fața locului se află și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt, care așteaptă ca bărbatul să fie găsit, pentru a-i acorda îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJA Olt, medicul Marian Furtună.
Pompierii au început căutările la fața locului folosindu-se de o barcă pneumatică, însă urmează să ajungă și scafandri din echipele ISU Vâlcea, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonier-major Alin Băsășteanu.

Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.
Exit mobile version