17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltUPDATE Olt: Cinci morţi într-un accident produs în zona Pădurea Sarului. Planul roşu de intervenţie a fost activat

UPDATE Olt: Cinci morţi într-un accident produs în zona Pădurea Sarului. Planul roşu de intervenţie a fost activat

UPDATE 17:14: A decedat în urmă cu puţin timp şi şoferul autoturismului SEAT. Bilanţul tragicului accident a ajuns la cinci morţi.

UPDATE 16:46  Toate cele patru persoane decedate în accident se aflau într-un autoturism Ford şi sunt din Craiova. Este vorba de un bărbat de 38 de ani, o femeie de 33 de ani şi doi copii. Şoferul celuilalt autoturism implicat în accident, un SEAT înmatriculat în Dolj, a fost transportat la UPU Slatina, în comă, cu traumatism cranian sever.

UPDATE 16:22 Potrivit primelor informaţii ale poliţiştilor, cauza probabilă a producerii accidentului este explozia unui pneu al autotrenului. Şoferul TIR-ului ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a lovit cele două autoturisme.


UPDATE 16:15  
Şi cei doi copii au decedat în urma rănilor suferite. Bilanţul accidentului a ajuns astfel la patru morţi şi un rănit

UPDATE 16:11:
Un bărbat implicat în accident a murit în urmă cu puţin timp. Numărul deceselor a ajuns astfel la două. Cei doi copii răniţi sunt în stare foarte gravă.

UPDATE 15:54 Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, victima decedată este o femeie, iar un bărbat și doi copii, de 5-6 ani, au fost preluați în stop cardio-respirator și transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, în urma unui accident care a avut loc pe DN65, în zona Pădurea Sarului. În impact au fost implicate două autoturisme şi un tir. Potrivit primelor informaţii, în acest moment se circulă îngreunat, pe un singur sens.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS