Acasă Local Olt Olt: Biciclist mort într-un accident la Dăneasa

Olt: Biciclist mort într-un accident la Dăneasa

Masina care a evitat impactul


Un grav accident de circulație s-a produs în această seară, în jurul orelor 18,00, pe E 70, pe raza localității Dăneasa, județul Olt, între Caracal și Roșiorii de Vede.
Un biciclist care, din primele informații, circula fără să poarte echipament de protecție cu elemente reflectorizante a fost lovit de o mașină care circula dinspre Roșiori spre Caracal, după impact mașina ieșind în afara părții carosabile.
Înainte de impact, o altă mașină, în care se aflau trei persoane  și care circula din sens opus, dinspre Caracal spre Alexandria, a reușit să-l evite pe bicilist, însă de asemenea a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se.
Biciclistul a decedat pe loc, iar la spital au ajuns doi bărbați, tineri, din autoturismul care l-a lovit pe biciclist. Pasagerii din mașina răsturnată au refuzat transportul la spital, conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al ISU Olt, plt. maj. Alin Băsășteanu.
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.
Exit mobile version