10.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Hoți de aluminiu de la ALRO, prinși în flagrant

Olt: Hoți de aluminiu de la ALRO, prinși în flagrant

Polițiștii IPJ Olt au surprins joi în flagrant delict un camion încărcat cu 22 tone de aluminiu. Deșeurile au fost sustrase din incinta societății ALRO S.A., din Slatina, cel mai probabil cu complicitatea angajaților societății și ai firmei de pază din unitate.
 
„Ieri, 16 februarie, polițiștii din Olt, au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căruia a fost depistat un autocamion, încărcat cu 22 tone deșeuri din aluminiu, pentru care nu existau documente de proveniență.
 
Din verificările efectuate a reieșit că deșeurile ar fi fost sustrase, în complicitate cu angajați ai unei societăți comerciale din municipiul Slatina, urmând a fi valorificate ilegal pe raza aceleiaşi localităţi“, a transmis IPJ Olt.
 
Opt persoane, angajate la societatea respectivă și la firma care asigură pază, au fost conduse pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Deșeurile din aluminiu, în valoare de aproximativ 200.000 lei, dar și autocamionul, au fost indisponibilizate.
 
De asemenea, cele 22 de tone de deșeuri din aluminiu, în valoare de aproximativ 200.000 lei şi autocamionul au fost indisponibilizate. S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilro de furt calificat și neglijență în serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS