6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltCirculație îngreunată pe anumite tronsoane de drum din Olt. O ambulanță a avut nevoie de ajutor

Circulație îngreunată pe anumite tronsoane de drum din Olt. O ambulanță a avut nevoie de ajutor

După ce, dimineață, un microbuz cu 15 muncitori a rămas blocat aproximativ o oră între localitățile Redea și Valea Soarelui, din cauza zăpezii aduse de vânt pe carosabil, au apărut și alte probleme pe drumurile din Olt. Tot vântul este cel care a spulberat zăpada, aducând-o de pe câmp pe șosea, între localitățile Văleni și Seaca circulându-se cu dificultate. O ambulanță care se întrepta către Tirișneag, un sat aflat la câțiva kilometri de DJ 679, a solicitat ajutor. Un utilaj de la SVSU Văleni, un buldoexcavator,  s-a deplasat în sprijin, conducând ambulanța către locul solicitării. Bărbatul de 78 de ani, pentru care se solicitase ajutor, a fost preluat pentru a fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.
Pe de altă parte, niciun tren nu a fost anulat în Olt, a transmis CFR autorităților județene. Portul Corabia, în schimb, este închis, căile navigabile pe Dunăre fiind inaccesibile.
„Echipajele ISU Olt, pe timpul deplasării de la caz către unitate, desfășoară acțiuni de identificare a persoanelor fără adăpost  și, eventual, de transport către spațiile amenajate“, a mai transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plt.maj. Alin Băsășteanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS