9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Angajat al CFR, lovit de tren la Stoeneşti

Olt: Angajat al CFR, lovit de tren la Stoeneşti

Un bărbat de 44 de ani, lucrător la Căile Ferate Române, se zbate între viaţă şi moarte după ce, în această dimineaţă, a fost lovit de un tren în gara din comuna Stoeneşti. Bărbatul a fost transportat în stare foarte gravă la Spitalul Municipal Caracal.
Din primele informaţii, se pare că bărbatul, impiegat de mişcare în Gara Stoeneşti, a fost izbit violent de tren şi azvârlit câţiva metri pe şinele de cale ferată, potrivit evenimentdeolt.ro.
La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt cu o autospecială şi paramedicii cu echipajul SMURD, în sprijinul lor venind şi o ambulanţă cu medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Medicii de la Caracal urmează să stabilizeze starea de sănătate a pacientului şi să decidă dacă îl vor trimite cu elicopterul către un spital din Craiova sau din Bucureşti.

O echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, dar şi inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt s-au deplasat în zonă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul feroviar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS