21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Bătrân rănit grav în incendiu, la Perieţi

Olt: Bătrân rănit grav în incendiu, la Perieţi

Un bărbat în vârstă de 89 de ani, din comuna olteană Perieţi, a fost rănit grav în propria locuinţă, după ce aceasta a fost cuprinsă de flăcări.

La fata locului s-au deplasat, în jurul orei 16.00, două autospeciale de stingere de la Detasamentul Slatina, un echipaj SMURD de la Staţia Scorniceşti şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă. În momentul sosirii echipajelor incendiul se manifesta la o încăpere a casei, cu posibilitate de extindere la întreaga locuinţă. Proprietarul casei a fost găsit conştient, cu arsuri de gradul II şi III pe circa 40 % din suprafaţa corporală. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina. Pompierii au reuşit să lichideze incendiul în limitele găsite, fiind distruse bunurile dintr-o încăpere a casei. Cauza probabilă a incendiului este folosirea materialelor inflamabile pentru aprinderea focului în sobă.
În jurul orei 18.00, la solicitarea UPU Slatina, elicopterul SMURD Craiova a preluat pacientul de la stadionul din Slatina şi l-a transferat la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS