14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltPercheziții de amploare în Olt şi Argeş, într-un dosar de tăiere ilegală de lemne

Percheziții de amploare în Olt şi Argeş, într-un dosar de tăiere ilegală de lemne

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș efectuează miercuri, 16 martie, 20 de percheziții în județele Argeș și Olt, la persoane bănuite de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.
70 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Pitești, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, efectuează, în această dimineaţă, 20 de percheziţii în judeţele Argeş și Olt, la domiciliile unor persoane fizice,  potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).
Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos.
Persoanele sunt bănuite că, în perioada noiembrie 2015 – martie 2016, ar fi tăiat ilegal şi sustras material lemnos, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200.000 de lei.
12 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.
Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române și al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS