Acasă Local Olt O fetiță de trei ani din Olt a ajuns la spital, după...

O fetiță de trei ani din Olt a ajuns la spital, după ce a căzut într-un cazan în care fierbea ţuică

O fetiţă de trei ani din judeţul Olt a ajuns la spital cu arsuri de gradul doi pe 20% din suprafaţa corpului, după ce a căzut într-un cazan în care fierbeau fructe pentru ţuică, transmite realitatea.net. Se pare că fetiţa a mers cu mama ei la o vecină care fierbea prune pentru ţuică, iar micuţa s-a îndepărtat doar câţiva metri de lângă femeie, s-a împiedicat şi a căzut în cazanul aflat pe foc. Copila a fost dusă de urgenţă cu ambulanţa la spitalul din Slatina, de unde a fost transferată la Bucureşti. ”Pacienta prezenta arsuri prin contact cu lichid fierbinte de gradul doi pe 12-20 la sută din suprafaţa corporală. S-a făcut solicitare de ambulanţă aeriană. Din motive tehnice nu s-a putut face transferul cu ambulanţa aeriană”, a declarat directorul medical al Spitalului Slatina, Cătălin Pătru.

Pacienta a ajuns până la urmă cu o autospecială la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Între timp, în localitatea Dobrun, unde locuieşte fetiţa, autorităţile au demarat o anchetă.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version