Acasă Local Forțe proaspete la Jandarmeria Mehedinți

Forțe proaspete la Jandarmeria Mehedinți

Sublocotenent Bunea Cristina Elena
Sublocotenent Bunea Cristina Elena

Sublocotenent Bunea Cristina Elena a fost repartizată la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți, după absolvirea Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București, promoția 2022.

Foarte ambițioasă și perseverentă, Cristina a dorit mereu să-și depășească limitele, iar cariera de ofițer al Jandarmeriei Române, a privit-o ca pe o provocare, încă de mică. S-a pregătit temeinic de la începutul liceului pentru disciplinele necesare admiterii la Academia de Poliție, demonstrând astfel,,că oricine își dorește ceva și muncește pentru asta, chiar ajunge acolo unde trebuie”.

Cristina a muncit mult pentru visul ei, și după trei ani de studiu și efort susținut, rezultatele nu au întârziat să apară: a absolvit cu media 9,55, fiind al treilea student din promoție.
Cristina a devenit primul ofițer din familie, îndeplinind marea dorință a mamei sale, care visa la rândul ei să poarte uniforma militară. După absolvire, tânăra a dorit să se întoarcă acasă, fiind convinsă că se va integra rapid și va pune în practică cunoștințele acumulate pe timpul facultății. Ea a fost repartizată în cadrul unui detașament de pază, în funcția de comandant pluton, unde își va desfășura activitatea, fiind îndrumată și sprijinită de colegii cu experiență.

Exit mobile version