Acasă Local Mehedinți: Cercetat pentru nerespectarea regimului armelor

Mehedinți: Cercetat pentru nerespectarea regimului armelor

Arma neletală, cu bile de cauciuc, cu destinația autoapărare, a fost confiscată
Arma neletală, cu bile de cauciuc, cu destinația autoapărare, a fost confiscată

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Mehedinți s-au sesizat, ieri, că un bărbat de 65 de ani, din comuna Punghina a dus o armă nelatală într-o localitate unde nu avea autorizație.

Bărbatul, deținător legal al armei neletale, cu bile de cauciuc, cu destinația autoapărare, a purtat arma din municipiul Drobeta-Turnu Severin, unde avea autorizație să o dețină, până în localitatea Punghina, unde a păstrat-o lungă perioadă de timp.

De asemenea, în urma controlului, s-a constatat faptul că bărbatul nu păstrat arma în condiții de siguranță. Din acest , motiv s-a luat măsura complementară de anulare a dreptului de a deține, purta și folosi arme.

Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version