Acasă Local Mehedinţi A lovit o femeie cu maşina şi a fugit de la locul...

A lovit o femeie cu maşina şi a fugit de la locul accidentului

Doi tineri au fost reținuți în urma unui scandal într-un bar
Doi tineri au fost reținuți în urma unui scandal într-un bar

A lovit o femeie cu maşina şi a fugit de la locul accidentului. O femeie de 31 de ani a fost rănită într-un accident, în comuna mehedinţeană Brezniţa – Ocol. Şoferul vinovat a fugit imediat de la locul accidentului.

Luni, 24 iunie, la orele 00:05, polițiști din cadrul Secției 1 Poliţie Rurală Izvoru Bîrzii s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu o victimă.
La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin. Aceştia au stabilit că, în ziua în curs, în jurul orelor 00:00, o persoană de sex feminin de 31 ani, din comuna Breznita Ocol, sat Magheru a fost acroșată de un autoturism neidentificat, care a părăsit locul accidentului.

Dosar penal pe numele tânărului


După mai multe cercetări, polițiști au identificat un bărbat de 18 ani din comuna Breznita Ocol. Acesta a condus un autoturism pe o uliță a satului Magheru şi a acroșat femeia cu roata dreapta spate. Apoi, acesta a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a femeii, care a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea permis de conducere. În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Exit mobile version