Mehedinţi: Copil de 11 ani, identificat de polițiști, după ce a sustras bunuri dintr-o locuințăPolițiștii Postului de Poliție Cujmir au identificat marţi, 14 mai, un minor de 11 ani, din aceeași localitate, bănuit de sustragerea mai multor bunuri dintr-o locuință aflată pe raza satului Aurora, comuna Cujmir, județul Mehedinți.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, pe 10 mai, acesta a pătruns într-un imobil ce aparține unei persoane de 66 ani, din localitate, prin forțarea ușii de acces, de unde a sustras aparatură electronică și electrocasnică, precum și o bicicletă. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști și restituit. Minorul a fost condus și internat într-o unitate specializată din municipiul Drobeta Turnu Severin.


În continuare se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul Penal.


Comenteaza acum

Alte stiri

21 mai 2019

Mehedinţi: Cetăţean sârb, depistat la muncă ilegală

Polițiștii de imigrări din Mehedinți, în urma unei acțiuni întreprinse pe linia prevenirii și combaterii muncii nedeclarate a străinilor, au depistat un bărbat, din Serbia, care desfășura activități lucrative fără aviz de angajare, pe raza ...

Sumarul ediției de miercuri, 22 mai 2019

Top