11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Sancțiuni rutiere de 20.990 lei, în doar 24 de ore

Mehedinţi: Sancțiuni rutiere de 20.990 lei, în doar 24 de ore

În ultimele 24 de ore echipajele de poliţie rutieră au desfăşurat activităţi specifice pe principalele sectoare de drum din județul Mehedinți, dar și pe artere din municipiul Drobeta Turnu Severin, cu scopul de a preveni producerea de accidente de circulație și a fluidiza traficul, în special la orele de vârf când valorile acestuia înregistrează o creştere semnificativă.
Activităţile preventive desfăşurate de poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier s-au materializat în controlarea a 105 autovehicule și legitimarea a 119 persoane, fiind aplicate 71 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.990 lei.
Desfăşurătorul abaterilor constate, pe șoselele mehedințene arată astfel: viteză excesivă – 13 sancţiuni contravenţionale, necuplarea centurii de siguranţă în timpul deplasării –21 sancţiuni contravenţionale, abateri constatate pentru lipsa documentelor – 7, abateri comise de pietoni – 2, iar alte abateri – 28.
În cadrul activităților desfășurate au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pe o perioadă determinată, 9 permise de conducere.
Astăzi poliţiştii rutieri vor continua acţiunile tematice organizate pentru combaterea abaterilor la regimul circulaţiei, în special pentru combaterea consumului de alcool la volan, a vitezei excesive, dar și a celor săvârșite de către pietoni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS