17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Amenzi de peste 11.000 de lei, aplicate ieri de poliţiştii de la Rutieră

Mehedinţi: Amenzi de peste 11.000 de lei, aplicate ieri de poliţiştii de la Rutieră

36 de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 24 de ore. Oamenii legii au reținut 5 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare. Valoarea contravențiilor depășește 11.000 de lei.

În ultimele 24 de ore echipajele de poliţie rutieră au desfăşurat activităţi specifice pe principalele sectoare de drum din județul Mehedinți, dar și pe artere intens circulate din municipiul Drobeta Turnu Severin, cu scopul de a preveni ambuteiajele și a fluidiza traficul, în special la orele de vârf când valorile acestuia înregistrează o creştere semnificativă.

Activităţile preventive desfăşurate de poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier s-au materializat în controlarea a 59 de autovehicule și legitimarea a 76 persoane, fiind aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.289 lei.
Desfăşurătorul abaterilor constate, pe șoselele mehedințene arată astfel: viteză excesivă – 6 sancţiuni contravenţionale, necuplarea centurii de siguranţă în timpul deplasării – 5 sancţiuni contravenţionale, abateri constatate pentru lipsa documentelor – 2, abateri comise de pietoni – 5, iar alte abateri – 18.
În cadrul activităților desfășurate au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pe o perioadă determinată, 5 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS