5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 66 de sancțiuni, aplicate în ultimele 24 de ore

Mehedinţi: 66 de sancțiuni, aplicate în ultimele 24 de ore

Oamenii legii au reținut 15 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare. Valoarea contravențiilor depășește 33.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, echipajele de poliţie rutieră au desfăşurat activităţi specifice pe principalele artere intens circulate, în vederea fluidizării circulației şi prevenirii blocajelor, în special la orele de vârf când se înregistrează o creştere semnificativă a valorilor traficului.
Activităţile preventive desfăşurate de poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier s-au materializat în controlarea a 84 de autovehicule și legitimarea unui număr de 95 persoane, fiind aplicate 66 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 33.480 lei.
Desfăşurătorul abaterilor constate, pe drumurile publice din judeţ, este următorul: viteză excesivă – 22 sancţiuni contravenţionale, necuplarea centurii de siguranţă în timpul deplasării – 12 de sancţiuni contravenţionale, abateri constatate pentru lipsa documentelor – 3, iar alte abateri – 29.
În cadrul activităților desfășurate au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pe o perioadă determinată, 15 de permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.
Astăzi poliţiştii rutieri vor continua acţiunile tematice organizate pentru combaterea abaterilor la regimul circulaţiei, în special pentru combaterea consumului de alcool la volan, a vitezei excesive, dar și a celor săvârșite de către pietoni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS