16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 145 de sancţiuni contravenţionale, aplicate şoferilor indisciclipinaţi

Mehedinţi: 145 de sancţiuni contravenţionale, aplicate şoferilor indisciclipinaţi

În acest weekend, echipajele de poliţie rutieră din Mehedinţi au desfăşurat activităţi specifice pe principalele artere intens circulate, cât şi în zonele urbane, în vederea fluidizării circulației şi prevenirii blocajelor, în special la orele de vârf când se înregistrează o creştere semnificativă a valorilor traficului.

Activităţile preventive desfăşurate de poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier s-au materializat în controlarea a 212 autovehicule și legitimarea unui număr de 227 persoane, fiind aplicate 145 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 59340 lei.
Desfăşurătorul abaterilor constate pe drumurile publice din judeţ, este următorul: viteză excesivă – 49 sancţiuni contravenţionale, necuplarea centurii de siguranţă în timpul deplasării – 31 sancţiuni contravenţionale, abateri săvârşite de pietoni – 6, abateri săvârşite ca urmare a efectuării manevrei de depășire neregulamentară – 5, abateri constatate pentru lipsa documentelor – 9.

În cadrul activităților desfășurate au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă determinată, 23 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.
În ceea ce priveşte bilanţul evenimentelor rutiere din ultimele 72 de ore, nu s-a produs nici un accident rutier grav, fiind constatate 9 infracțiuni la regimul rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS