Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Acțiuni ale polițiștilor rutieri pentru siguranța participanților la trafic

Mehedinţi: Acțiuni ale polițiștilor rutieri pentru siguranța participanților la trafic

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Mehedinţi au organizat, ieri, în intervalul orar 13.00 – 15.00, o acţiune pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere de către pietoni și neacordarea priorității de trecere pietonilor, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.
În urma activităților desfășurate, 26 de pietoni au fost sancționați pentru nerespectarea legislației rutiere, iar față de 6 conducători auto s-a luat măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.
Polițiștii au aplicat 59 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.150 de lei, în cadrul acțiunii desfășurate fiind controlate 89 de autovehicule și legitimate 122 persoane.

Polițiștii Biroului Rutier în colaborare cu Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au organizat, ieri, o acţiune pentru identificarea conducătorilor auto care nu utilizează centura de siguranță pe timpul deplasării, ocazie cu care au fost controlate 41 de autovehicule și legitimate 49 persoane, fiind aplicate 32 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4350 lei. Opt dintre amenzile aplicate au fost pentru centura de siguranță, 4 abateri au fost constatate pentru depășirea limitei legale admise de viteză, iar doi șoferi au fost sancționați pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version