(FOTO, VIDEO) Mehedinţi: Cinci bărbaţi, cercetaţi pentru contrabandă cu ţigăriCinci mehedinți sunt cercetați de polițiști pentru contrabandă cu produse accizabile. Ei au creat un prejudiciu bugetului de stat de peste 68.000 de lei. Oamenii legii au instituit sechestru asigurător pentru recuperarea acestuia.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au definitivat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dr. Tr. Severin, și au propus trimiterea în judecată a cinci bărbați cu vârste cuprinse între 31 și 46 ani, toți din județul Mehedinți.

Aceștia sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.


Persoanele respective, în perioada februarie – octombrie 2015 au fost depistate, în mai multe rânduri, colectând și distribuind cantitatea totală de 128.640 țigarete, fără timbru.

Pentru recuperarea prejudiciului cauzat bugetului de stat în valoare de 68.136 de lei, polițiștii au instituit sechestru asigurător asupra a două autoturisme și două imobile situate pe raza mun. Dr. Tr. Severin.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 20 aprilie 2019

Top